Tivoli audio

Tivoli Audio zijn gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design.
Zowel de geluids- als ontvangstkwaliteit en de combinatie van eenvoud en technologie is van een verrassend hoog niveau voor zo’n compacte radio.

PAL BT
€229,-
De Tivoli Audio PAL BT combineert het draadloze gemak van Bluetooth met onze bekende analoge AM/FM-tuner. Luistert u niet naar één van uw favoriete radiostations, dan kiest u nu net zo makkelijk voor één van de albums uit uw draagbare muziekcollectie. Zet de keuzeknop op Bluetooth, verbind uw muziekspeler met de PAL BT, en er is muziek! Makkelijker kunnen zelfs wij het niet maken.

PAL+ BT
€279,-
De PAL+ BT is voorzien van al het goede van zijn voorgangers. Deze geüpdatete versie van de originele PAL (Portable Audio Laboratory) uit 2001 combineert namelijk draadloos muziek streamen via Bluetooth met DAB+ (digital radio+) en FM radio-ontvangst. En natuurlijk is hij net zo draagbaar, compact en gebruiksvriendelijk

Model One BT
€229,-
Met de nieuwe Tivoli Audio Model One BT met Bluetooth luistert u ook draadloos naar uw favoriete muziek. Zet de bronkeuzeknop op Auxiliary, verbind de Model One met uw smartphone of tablet, en geniet. Zo simpel!

Model Three BT
€299,-
Na het succes van onze Model Three AM/FM klokradio uit 2003, presenteren wij u nu met trots de Model Three BT . Het verschil zit ‘m in die twee extra letters. De BT heeft Bluetooth, zodat hij de muziek van uw smartphone, tablet of computer draadloos kan afspelen.