Studio Hop – tassen – leer

Tas Poppy
Shopper van canvas en leer, met twee draagriemen, een lange en een korte. Lekker licht aan de schouder door materiaalgebruik. In de binnenkant een los vak voor portemonnee.
Het canvas wordt ook gebruikt voor de productie van De Waard tenten, maar is nieuw!
€ 139,-

Tas Dolly
Basic tasje (als Holly) maar dan met flap.In verschillende kleuren verkrijgbaar (zwart, cognac, grijs, kastanje en rood). Binnenzakje met rits.
Maat 24 x 22cm. De draagriem is verstelbaar vanaf de binnenkant.
€129,-

Tas Dory
Dory is een wat grotere variant van Dolly, ze heeft een bodem en een bredere draagriem die met lussen aan de tas bevestigd is. Formaat tussen groot en klein in. Dory is er in meerdere kleuren. Op voorraad zijn nu zwart, grijs en cognac, maar de tas kan ook in andere kleuren gemaakt worden.
Maten 28 cm breed, 6 cm diep, 25 cm hoog
€169,-

Tas Peggy
Peggy is een ruime tas voor elke dag die zowel aan de schouder als cross-over gedragen kan worden, de riem is eenvoudig verstelbaar met een musketonhaak. De voering is gemaakt van suede, met een zak met rits en een open vak. Stevige bodem. Peggy heeft een rits en een losse flap.
Ook in andere kleuren verkrijgbaar.
Maten: 34 cm breed, 12 cm diep en 22 cm hoog
€249,-

Tas Polly
Stijlvolle tas voor dagelijks gebruik, in meerdere kleuren verkrijgbaar (zwart, bruin, cognac, taupe, donkerblauw, jeansblauw)
Combinatie van glad leer en nubuck.
Stevige bodem met bodemnoppen. In de binnenkant twee open vakken en een dicht vak met rits. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Maat 25 x 40 x 10 cm
€ 249