Secrid

Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen. Elke Secrid wallet bevat de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector.

Verandering is de enige constante. Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet.

Alle Secrid producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Informeer naar de verschillende modellen en uitvoeringen! Hieronder vind je een selectie uit het enorme assortiment van Secrid.

 

De Moneyband is een handige extra toevoeging aan de Cardprotector. Je kunt de Moneyband gebruiken om cash achter te plaatsen, of om twee Cardprotectors aan elkaar vast te maken.

Papiergeld – Visitekaartjes – Het koppelen van 2 Cardprotectors – Elastiek, geborsteld staal – Kunststof insert – 25 mm breed

De Cardprotector is de kern van de Secrid productenlijn. De aluminium Cardprotector beschermt uw belangrijkste kaarten optimaal, zowel tegen buigen en breken als tegen het ongewenst uitlezen van RFID-kaarten (zoals de OV-chipkaart, ID-kaart, de nieuwste creditcards en bedrijfspasjes). Sommige kaarten hebben verdikte letters, dit heet embossing. In de Cardprotector bergt u maximaal zes kaarten op, waarvan één met embossing. Of maximaal vijf kaarten, waarvan drie met embossing. De Secrid Cardprotector is slechts 8 mm dik en is bekroond met een Red Dot Design Award.

6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters – Massief aluminium – 63 x 102 x 8 mm

De Cardslide is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat, zoals ook toegepast in kogelwerend glas. De Cardslide is een handige toevoeging aan de Cardprotector en onder andere geschikt voor visitekaartjes en papiergeld. Afgewerkt met slanke details van roestvrijstaal. Een Additional Slide is los te verkrijgen ter uitbreiding van de Cardprotector.

6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters – Visitekaartjes – Papiergeld – sleutel – 2 extra kaarten – Massief aluminium – Kunststof – elastiek – 68 x 103 x 19 mm

De Miniwallet is compact en vanwege de druksluiting gemakkelijk in elke tas mee te nemen. Met de Secrid Cardprotector als basis, is de Miniwallet een compacte én veilige portemonnee. Naast de kaarten in de Cardprotector biedt de wallet ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en wat muntgeld.

6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters – Bankbiljetten – Visitekaartjes – 4 extra passen – Massief aluminium  – Europees leer  – 65 x 102 x 21 mm

De Slimwallet lijkt op de Miniwallet, maar is zonder de druksluiting nog slanker. De Slimwallet past met gemak in het borstzakje van een colbert. Het leer van de Slimwallet is ruimer gesneden dan het leer van de miniwallet, waardoor er meer ruimte is voor extra kaarten, briefgeld, visitekaartjes en bonnetjes. Voor muntgeld is de Slimwallet minder geschikt.

6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters – Bankbiljetten – Visitekaartjes – 6 extra passen – Massief aluminium – Europees leer – 68 x 102 x 16 mm

De Twinwallet bestaat uit twee Cardprotectors in een leren hoes met druksluiting. Met de Twinwallet neemt u acht tot twaalf kaarten beveiligd mee. Het binnenwerk biedt daarnaast ruimte voor extra kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en muntgeld.De Twinwallet is met haar 70 mm breedte en 24 mm dikte minstens de helft compacter dan een traditionele portemonnee met vergelijkbare inhoud. De Twinwallet past goed in een kleine damestas of in een broekzak.

12 vlakke kaarten of 8 kaarten met verdikte letters – Bankbiljetten – Visitekaartjes – 4 extra passen – Massief aluminium  – Europees leer  – 70 x 102 x 25 mm