Isabelle Roskam – MEMBERS by art

Meet the MEMBERS

Via dit concept wil Isabelle Roskam mensen met elkaar verbinden door kunst en verbeeldingskracht. Verschillende personen kunnen namelijk samen een schilderij bezitten. Een schilderij wordt opgedeeld in losse delen en men kan een onderdeel kopen of weggeven. Iedereen heeft zijn eigen “stukje”. Familie, vrienden, collega’s of mensen over de hele wereld kunnen samen een schilderij compleet maken. Als deze mensen (online of offline) met elkaar in contact komen en foto’s uitwisselen, krijgt de verbintenis nog meer betekenis. Naast deze verbindende factor heeft het product ook een esthetische waarde en is het een uniek item doordat het originele werken zijn.

MEMBERS kunnen ook weggegeven worden als cadeau, men geeft een stukje verbeelding weg. Het is een uniek item voor vrienden of familie en ook als gelegenheid gift zoals een huwelijk- of als kraamcadeau. Er zijn ongelofelijk veel vlakken waarop mensen een verbintenis aan kunnen gaan.

Hoe het werkt: 

Een schilderij wordt gemaakt op papier en in stroken gesneden om vervolgens in kleine vierkantje opgedeeld te worden. Deze losse delen worden per stuk gesigneerd en ingelijst. Vervolgens worden deze losse schilderijtjes ingepakt in beschilderd inpakpapier zodat het een verrassing is voor de koper welk fragment er onder het pakpapier zit.