Functionals – Bonsai 5 – kandelaar

Bonsai kandelaar voor 5 kaarsen
Oost en West ontmoeten elkaar in de Bonsai kandelaars die Roderick Vos ontwierp voor de Functionals collectie. Traditie en techniek komen samen in een op het oog eenvoudig ontwerp. De harmonieuze Bonsai kandelaars voegen elegantie en verfijning, rust en sfeer toe waar hij ook staat. De perfecte blend van modern design geïnspireerd door Aziatische kunst en cultuur.

Een kandelaar geïnspireerd op een Bonsai boompje
De Bonsai 5 kaarsenstandaard is met een lasercutter uit één 4 mm dikke staalplaat gesneden. Vervolgens machinaal gevouwen tot voet en kandelaar. Daarna zijn de vijf aluminium waxinelichthouders bevestigd. De afwerking met mat zwarte poedercoating maakt de Bonsai kaarsenstandaard af.De onderzijde  is voorzien van beschermend vilt. Bonsai 5 heeft plaats voor vijf waxinelichten, meegeleverd bij aanschaf. Zowel  ontworpen als  gefabriceerd in Nederland.

Combineer kandelaars Bonsai 5 en Bonsai 1
Waar de Bonsai 1 kandelaar ruimte heeft voor 1 waxinelicht, biedt de grotere Bonsai 5 ruimte aan waxine lichten. Tafelen krijgt nog wat extra’s met enkele kleine Bonsais en een grote Bonsai 5 als sfeerlichten.

Merk: Functionals
Ontwerper: Roderick Vos
Materiaal: staal
Afwerking: Mat zwarte poedercoating
Afmetingen: 6,05 x 37,0 X 9,5 cm